Doña Quichotte
Bewegende Verbeelding
Reclame Reclame

Reclame! Reclame!

Hoe wil je jezelf presenteren als bedrijf? Wat speelt er op de werkvloer? Zijn de lijnen die het management uitzet al doorgedrongen tot de rest van het bedrijf? Aan de hand van een vooraf gekozen thema maken we een aantal films. Deze workshop is niet alleen heel leuk maar ook erg verhelderend.

Deelnemers worden in korte workshops klaargestoomd waarna ze als zelfstandige (film)crew een audiovisule productie maken. Door zeer intensief samen te werken maken de deelnemers een nieuw beeld. Letterlijk doordat ze als crew een pakkend filmpje maken. Figuurlijk omdat ze daarin iets kunnen verbeelden dat samenhangt met hun werk, actuele thema’s , het gezicht van de afdeling of het bedrijf als geheel.

De opgedane ervaring werkt nog verder door:

Mensen krijgen op een dag met ons een nieuwe functie in een nieuw werkverband en dit geeft ze de mogelijkheid iets compleet anders uit zichzelf te halen. Het verandert ook hoe ze naar hun collega’s kijken. Dit kan bevrijdend maar ook zeer confronterend zijn. Deze workshop maakt iets los. Mensen blijken dingen te kunnen die ze niet voor mogelijk hielden. Juist de diversiteit van talent en karakter komt hier tot zijn recht. Ieder heeft zijn onmisbare aandeel.

Deze workshop is geschikt voor kleine en (zeer) grote groepen. Hij wordt gegeven door Liesje van Tuijl, Rian van den Boom en  Sanderijn Crombach.

Voor meer informatie kunt u mailen naar lvt@donaquichotte.nl