Doña Quichotte
Bewegende Verbeelding
Workshops

Doña Quichotte geeft workshops in eigen atelier of een door u gekozen lokatie.

Workshops die worden gegeven zijn:

- Maak je eigen animatie! (alle leeftijden)

Door zelf te doen kom je meer te weten over de techniek van de animatiefilm. Voor volwassenen bij een speciale gelegenheid, als teamuitje of in combinatie met een trainingsdag (vraag naar de mogelijkheden). Voor groepen jongeren of kinderen binnen schoolverband, vanuit een museum of bij een bijzondere (prive-) gelegenheid.

Creatieve, technische en (kunst)historische elementen komen aan bod, afgestemd op de doelgroep.

- Maak je eigen korte videofilm!

Eerst volg je een korte instructie camera-technieken en daarna ga je zelf in kleine groepen aan de slag. Doña Quichotte levert al het benodigde materiaal. Na het filmen bekijken we de resultaten. Uiteindelijk wordt er een mooie dvd gemaakt van de videofilms. Voor volwassenen of jongeren vanaf 12 jaar.

- Reclame! Reclame!

Hoe wil je jezelf presenteren als bedrijf? Wat speelt er op de werkvloer? Zijn de lijnen die het management uitzet al doorgedrongen tot de rest van het bedrijf? Aan de hand van een vooraf gekozen thema maken we een aantal reclamefilms. Deze workshop is niet alleen heel leuk maar ook erg verhelderend.

- Cameratechnieken

Workshop over het omgaan met de digitale camera en het maken van eenvoudige, korte videofilms. Het accent ligt op het kiezen van de juiste shots en het hanteren van de camera. Aan bod komen ook storyboarden en het maken van een beknopt scenario.

Speciale wensen of vragen? Neem contact op!